Medezeggenschapsraad

(G)MR

Elke school heeft een MR (medezeggenschapsraad). Dit zijn twee ouders en twee personeelsleden van de school. Zij bespreken met elkaar het beleid van de school, zoals dit wordt uitgevoerd door de directeur.

Een van de belangrijkste instrumenten van de MR daarbij is het instemming- en adviesrecht. Het doel is dat belanghebbenden kunnen meepraten over beslissingen die hen aangaan en deze behartigen. De MR bevordert een sfeer van openheid en democratie, zodat alle betrokkenen bij school op de hoogte zijn van wat er speelt en daarop kunnen reageren.

In de MR kunnen alle schoolaangelegenheden ter sprake komen en de MR kan aan de directeur (gevraagd en ongevraagd) voorstellen doen en adviezen kenbaar maken.

Er is ook een GMR (gemeenschappelijke medezeggenschapsraad). In de GMR zitten ouders en personeelsleden. Zij bespreken met elkaar en met het College van Bestuur het beleid van de stichting dat voor alle scholen geldt.

 

Samenstelling

Lub Post Oudergeleding (Voorzitter)
Marenka v.d. Berg Personeelsgeleding (Secretaris)
Mirjam de With Personeelsgeleding
Reint Jan de Blois Oudergeleding

Om de Mr te bereiken kunt u mailen met 'Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.'

 

Klik hier voor de actuele tekst van de WMS

Klik hier voor het jaarverslag van 2017-2018

 

Vergaderrooster 2016-2017

  Datum Agenda Notulen
Vergadering 1 24-09-2018  klik hier  klik hier
Vergadering 2 15-01-2019  klik hier  klik hier
Vergadering 3 11-03-2019  klik hier   klik hier
Vergadering 4 28-05-2019  klik hier  klik hier